İNEGÖL'E VEFA BORCUMUZ VAR

İNEGÖL

İnegöl Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah ve Yürütme Kurulu üyeleri, nezaket ziyaretleri kapsamında AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettiler.

 

  Yapılan ziyarette kent konseyi Başkanı Haydar Cerrah, Temelli ve heyetine üç aylık çalışmalarını ve projelerini anlatan bir dosya takdim etti. Cerrah, her türlü proje ve öneriye önem verdiklerini söyledi ve Kent Konseyi olarak İnegöl için bir dosya hazırladıklarını, bazılarını da kamuoyuyla paylaştıkları belirterek projelerine destek istedi.

 İNEGÖL’E VEFA BORCUMUZ VAR

Üç aylık çalışma programı içerisinde farklı kurumlara toplam 30 proje sunduklarını, bunların bazılarını basınla da paylaştıklarını söyleyen Cerrah, “Burada yaşayan herkesin İnegöl’e vefa ve saygı borcu vardır. Bundan dolayı da herkesin bu kente müspet anlamda katkı sağlama zorunluluğu var” dedi.

 ORJİNAL PROJELER

AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ise, Kent Konseyi çalışmalarını yakından takip ettiklerini, İnegöl’e çok farklı bir heyecan ve dinamizm kattıklarını belirterek, “Bu ziyaret bizi ziyadesiyle memnun etti. Kent Konseyi’nin başlattığı özellikle kaldırım işgallerinin kalkması konusunda ayni fikirdeyiz. Bu durum İnegöl gibi bir marka kente hiç yakışmıyor. Kaldırım işgalleri hak gaspıdır. Bu mutlaka kalkacak. Kent Konseyi projelerinin birçoğu gerçekten çok orijinal. Mobilya ve benzeri kataloglarına İnegöl’ü anlatan fotoğrafların konması ve bu sayede kentin tanıtımının hızlı ve maliyetsiz olması fikrini çok beğendik” şeklinde konuştu.

 SIK GÖRÜŞMEK FAYDALI OLUR

Eğitimden spora, tarihten turizme, sağlıktan adalete birçok konunun konuşulduğu ve karşılıklı soru cevap şeklinde geçen ziyaret yaklaşık 2,5 saat sürdü. Temelli ve arkadaşları ziyaretten çok memnun olduklarını ve sık sık görüşmenin kendileri için çok faydalı olacağını söylediler.



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00